BeogradBeograd Finansije Porezi Računovodstvo
BeogradBeograd Finansije Porezi Računovodstvo
PROJEKTI
BESPOVRATNA SREDSTVA
SUBVENCIJE

ŠTA FINANSIRA IPARD U SRBIJI?

Sigma Solution > Blog > ŠTA FINANSIRA IPARD U SRBIJI?

U nastavku su osnovne informacije o oblastima poljoprivrede za koje mogu da se ostvare bespovratna sredstva iz IPARD fonda.

U toku je Javni poziv za primarnu poljoprivredu dok se za druge dve oblasti očekuje otvaranje poziva u skorije vreme.

Poljoprivredna gazdinstva manjih površina i kapaciteta, kao i otkupljivači i prerada, imaju na raspolaganju “mali Ipard”. Drugi dostupan program za poljoprivredu u Srbiji je Konkurentna poljoprivreda. Šema finansiranja je 10% učešće + 40% bankarski kredit + 50% bespovratna sredstva. Pratite nas, pisaćemo i o tome.

Ukoliko Vas zanimaju ove teme kao i druge korisne informacije za unapređenje poslovanja, prijavite se na naš Newsletter, kako bi među prvima, dobijali besplatne informacije direktno u Vaš inbox.

U vezi svake od Mera, pripremili smo kratke biltene. Ako se želite informisati, konkretnije, kako da ostvarite bespovratna sredstva, napišite u komentaru za koju Meru ste zainteresovani. Poslaćemo Vam traženo u što kraćem roku.

Sigma Solution, između ostalog, pruža i kompletne usluge izrade zahteva, poslovnog plana i vođenje projekta do isplate. Pozivamo zainteresovane da nas kontaktiraju što pre, radi pravovremene pripreme kompletno tražene dokumentacije.