BeogradBeograd Finansije Porezi Računovodstvo
BeogradBeograd Finansije Porezi Računovodstvo
PROJEKTI
BESPOVRATNA SREDSTVA
SUBVENCIJE

O nama

Vaš partner u biznisu
od poverenja

Podrška smo kompanijama za uspešno poslovanje sa fokusom na finansijama, porezima i računovodstvenom konsaltingu. U potrazi ste za povoljnim finansijskim sredstvima, treba Vam biznis plan, ispunjavate uslove za bespovratna sredstva ili Vam treba pomoć radi ostvarivanja poreskih podsticaja, poreske optimizacije ili imate dilemu koji porez treba da platite – javite se.

Nudimo Sigma najbolje rešenje, rezultat našeg širokog znanja, dvadesetogodišnjeg iskustva i posvećenosti rešavanju svakodnevnih, tekućih izazova  kao i definisanju  strateških odluka, ciljeva i kapitalnih transakcija. 

Naši partneri i spoljni saradnici Agencija za računovodstvo Pozitivan saldo i Advokatska kancelarija Vladimira Šukletovića upotpunjuju kompletnu uslugu koju možemo da damo i pružimo Vam maksimalne benefite. 

Naša Vizija

Želimo da budemo Vaš poslovni konsultant i partner od najvećeg poverenja!

Naša Misija

Znanjem, posvećenošću i profesionalizmom stvaramo međusobni odnos pun poverenja i gradimo stepenice za rast našeg i Vašeg uspešnog poslovanja

U pravo vreme

Znamo da prepoznamo momenat kada je vreme da vaše poslovne procese i organizaciju podignete na viši nivo i prilagodite trenutnom obimu poslovanja. Nije svejedno.

Zašto mi ?

Znanje i iskustvo

Zato što sveobuhvatnim poznavanjem poreza, računovodstva i finansija dajemo celokupnu sliku efekata i posledica jedne transakcije, poslovnog događaja ili poslovne namere

ZAŠTO MI ?

U toku
sa novim propisima

Zato što praćenjem novih propisa ali i propisa u najavi možemo da optimizujemo efekte Vašeg poslovanja

Utisci klijenata

 • Svetlanu znam dugo. Uvek sam je zvala sa pitanjima iz prakse na koja mi niko drugi nije dao adekvatne odgovore. Stručna, posvećena i spremna da pomogne. Sa olakšanjem sam dočekala njen samostalan rad. Sada sam zadovoljni klijent.

  Vesna Bojat
  OSNIVAČ I DIREKTOR LINK TRAVEL D.O.O.
 • Samo preporuke imam za Svetlanu Sarafijanović i njeno znanje na sve teme i odgovore na nedoumice sa kojima se susrećem u poslu. Posebno u vezi načina poslovanja sa bankama i porezima. Njeno iskustvo je dragoceno, podrška koju imamo takođe. Od kako sarađujemo, unapredili smo i funkcionisanje celokupnih finansija i računovodstva

  Katarina Ivanović
  DIREKTOR FINANSIJA, MEGAMARKET D.O.O.
 • Osnivanje firme u Srbiji poverili smo Sigma Solution i u najkraćem roku smo završili sve potrebno: Notar, Apr, Banka i digitalni potpis. Predali smo i prijavu stvarnog vlasnika i potpisali Ugovor sa knjigovođom. Za jedan naš boravak u Srbiji. Pre toga smo dobili celokupan poresko-finansijski set-up u vezi poslovanja, naših administrativnih i poreskih obaveza kao stranih državljana i obaveza po osnovu radnog angažovanja domaćih i stranih lica. Drago nam je što smo angažovali i upoznali Svetlanu, izuzetno smo zadovoljni efikasnošću i nastavljamo dalje saradnju.

  Ljubodrag Jovic i Nenad Latinovic
  OSNIVAČI FLEXCON DOO U SRBIJI