BeogradBeograd Finansije Porezi Računovodstvo
BeogradBeograd Finansije Porezi Računovodstvo
PROJEKTI
BESPOVRATNA SREDSTVA
SUBVENCIJE

Javni pozivi za mikro i mala privredna društva i preduzetnike iz Vojvodine

Sigma Solution > Vesti > Javni pozivi za mikro i mala privredna društva i preduzetnike iz Vojvodine

Pokrajinski sekreterijat za privredu i turizam Vojvodine, 18. januara 2022. godine, objavio je više Javnih poziva za dodelu bespovratnih sredstava za privredu za 2022. godinu. Pozovi se uglavnom odnose na mikro i mala privredna društva i preduzetnike.

  • Јavni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima za subvencionisanje troškova za nabavku repromaterijala u 2022. godini.

Sredstva se dodeljuju po principu refundacije. Može se konkurisati sa izdacima za nabavku repromaterijala, kupljenog, isporučenog i plaćenog, u periodu od 16. marta 2021. – 18. januara 2022. godine.

Rok za prijavu je 02. februar 2022. godine.

O uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji saznaj više na:


  • Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava mikro i malim privrednim društvima i preduzetnicima za subvencionisanje troškova za nabavku mašina/opreme ili za nabavku softvera ili za sticanje nematerijalne imovine u 2022. godini

Sredstva se dodeljuju za subvencionisanje izdataka za nabavku opreme, softvera i druge nematerijalne imovine, kupljene, isporučene i plaćene, u periodu od 16. marta 2021. – 18. januara 2022. godine.

Takođe, možete da konkurišete i sa budućom nabavkom, koja će biti izvršena u celosti u roku od 60 dana od dana Odluke o dodeli sredstava.

Rok za prijavu je 02. februar 2022. godine.

O uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji saznaj više na:


  • Javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava privrednim subjektima za sufinansiranje projekata od značaja za razvoj turističkog potencijala AP Vojvodine u 2022. godini – nabavka mašina i opreme i uvođenje tehnoloških inovacija u promociji i poslovanju ugostiteljskih objekata

Finansiraju se izdaci za nabavku mašina i opreme u ugostiteljskoj delatnosti i za uvođenje tehnoloških inovacija u promociji i poslovanju ugostiteljskih objekata.

Može se konkurisati sa projektima koji se realizuju u periodu 01.01.2021. do 01.07.2022. godine.

Rok za prijavu je 03.februar 2022. godine.

O uslovima konkursa i potrebnoj dokumentaciji saznaj više na:


Izvor: http://spriv.vojvodina.gov.rs/category/javni-pozivi/

Sigma Solution pruža usluge izrade projektne dokumentacije po Javnim pozivima Pokrajinskog sekreterijata za privredu i turizam.

Ako ispunjavate uslove i potrebna Vam je stručna usluga, javite se kroz Kontakt formu ili nam pišite i ostavite kontakt na office@sigmasolution.rs.

Javićemo Vam se u najkraćem mogućem roku.